Hoxha nga Zhabari, i martuar e me dy fëmijë, gjuhet me armë nga dashnorja

Publikuar më:

Arma u shkrep edhe afër shtëpisë së një kleriku fetar në Zhabar të Mitrovicës.


Pas mesnatës, një grua ka shtënë me revole pasi nuk realizoi planin e saj që kishte me hoxhën.

Plani ishte për martesë, pasi ishin në lidhje, mirëpo hoxha i kishte rënë pishman.

Se ka lidhje me 28 vjeçaren, e ka pranuar edhe hoxha.

Ndërkohë, Policia ka arrestuar gruan që gjuajti me armë dhe e ka dërguar në mbajtje.

JU REKOMANDOJMË