E turpshme: I thyhet vetura mërgimtarit sapo hyri në Kosovë, i vidhen gjëra me vlerë

Publikuar më:

Një mërgimtar që erdhi mbrëmë në Kosovë, e ka pësuar që në të hyrë të vendlindjes.


Në Merdare, hajnat i thyen veturën dhe i vodhën disa gjëra me vlerë, shkruan “Jepi zë”.

Rastin e ka konfirmuar Policia, dhe bëhet fjalë për një vjedhje që ka ndodhur diku në Merdare.

Deri tek vjedhja erdhi pasi mërgimtari u ndal në një vend për të blerë gjëra dhe për të pushuar, por kur u kthye tek vetura e gjeti të thyer.

Duhet theksuar se një vjedhje e veturës së mërgimtarit ndodhi edhe në Suharekë ditën e djeshme.

JU REKOMANDOJMË