E frikshme: Punëtori në Zhabar qëndron mbi kran, rrezikon jetën

Publikuar më:

Një pamje e para pak minutash ka ardhur nga lagja Zhabar e Mitrovicës, ku një person po qëndron frikshëm mbi kran.


Puna në këtë mënyrë po e rrezikon, pasi ai po ecën mbi sipërfaqen e kranit që parashihet vetëm për ta bartur gjëra.

Një dëshmitar nga kjo lagje, i ka thënë “Jepi zë” se nuk ishte i sigurt nëse punëtori ishte i lidhur, mirëpo ai theksoi se e konsideron si të rrezikshme.

Sidoqoftë, nga fotografitë që ka dërguar nga vendi i ngjarjes, shihet personi teksa ecën dhe kryen punë në kran./Jepi zë

JU REKOMANDOJMË