Bahtiri thotë se ai i ktheu gjimnazistët para kohës nga Shqipëria

Publikuar më:

Qindra gjimnazistë kishin qëlluar pikërisht në Durrës në kohën e tërmeteve të djeshme, në të cilin qytet ishte edhe epiqendra.


Mirëpo, për fatin e mirë, të gjithë nxënësit janë kthyer shëndosh e mirë në Kosovë, ani pse udhëtimi i tyre përfundoi para kohës.

E vendimin për kthim të studentëve, kryetari Agim Bahtiri thotë se e ka marrë duke pasur parasysh sigurinë e nxënësve.

Postimi i plotë:

Pas tërmeteve të një pas njëshme të ndodhura gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri, komuna e Mitrovicës ka marrë vendim për kthimin e parakohshëm të gjimnazistëve që ndodheshin atje për vizitë.

Gjatë gjithë kohës kam qenë në kontakt direkt me stafin arsimor që e ka udhëhequr vizitën, për t’u kujdesur për sigurinë e nxënësve tanë.

Megjithatë, në fund kemi marrë vendim për kthimin e tyre në Mitrovicë, me ç’rast iu shprehu keqardhje nxënësve tanë, por që kjo është bërë për sigurinë e tyre. Fatmirësisht, asnjë nxënës nuk ka pësuar kurrfarë dëmi.

Qytetarëve të Shqipërisë të lënduar nga dridhjet e tokës, iu urojmë shërim të shpejt dhe lutem që raste të tilla të mos përsëriten asnjëherë.

JU REKOMANDOJMË