20 mijë zëra…

Publikuar më:

“Jepi zë” tani numëron 20000 likes dhe mbi 20300 followers.

Kjo në një periudhë prej 18 muajsh, duke mos paguar asnjë cent për like.

“Jepi zë” ndjeket nga këta njerëz për shkak të aktivitetit përmbajtjesor dhe trajtimit të problematikave që prekun secilin.

Ne do të vazhdojmë të jemi zëri juaj, por së pari ju duhet të bëheni zëri i vetes.

JU REKOMANDOJMË