2 të lënduar nga aksidenti në rrugën e Zhabarit

Publikuar më:

Një aksident ka ndodhur në qytetin e Mitrovicës, konkretisht në rrugën e Zhabarit.


Motoristi është përplasur për një veture.

Zëdhënësi i policisë për rajonin e Mitrovicës, Avni Zahiti, ka thënë se në këtë aksident janë lënduar dy persona.

“Në aksident trafiku në Zhabar të Mitrovicës, dy persona të lënduar, të përfshira një veturë dhe një motoçikletë, të ndodhur para gjysmë ore”, ka deklaruar Zahiti.

JU REKOMANDOJMË