Ushtria e Kosovës me profesionalizëm dhe paisje moderne po vazhdon kërkimet

Publikuar më:

Njësitet e FSK-së po vazhdojnë operacionet e kërkim-shpëtimit me të gjitha kapacitetet, në zonat e goditura nga tërmeti në Shqipëri!

FSK është duke përdor ekipen e qenëve K9 poashtu edhe pasije moderne të kërkim-shpëtimit.

Ndryshe FSK ka përvojen dhe qendrën e shkollimit për kërkim-shpëtim, në këtë shkollë mësimet vijojnë edhe ushtarak nga Ushtritë Rajonale, me theks të veçant ushtarë nga Ushtria Shqiptare.

Gjatë ditës është raportuar se FSK ka arritur të gjejë tre persona të cilët ishin nën gërmadha.

Krenar me Ushtrinë e Kosovës
????

JU REKOMANDOJMË