Semaforat nuk qëndrojnë gjatë: Pak javë pasi u aktivizuan, nuk punojnë

Publikuar më:

Semaforat në kryqëzimin kryesor të qytetit sonte kanë qenë jashtë funksionit.

Një qytetar ka raportuar në “Jepi zë” se ata janë të ndalur dhe po krijohen probleme në komunikacion.

Vlen të theksohet se këta semaforë janë vendosur pak muaj më herët, dhe gjatë kësaj periudhë ka pasur disa raste kur kanë dalur nga funksioni.

JU REKOMANDOJMË