Rëndësi ka fitimi në para, jo ndotja e rrugës dhe dëmtimi i qytetarëve: Kështu ndotet rruga në lagjen e Shipolit nga një kompani ndërtuese

Publikuar më:

Në adresë të Jepi Zë, kanë ardhë disa foto ku dokumentohet ndotja e rrugës nga një kompani ndërtuese.

Sipas qytetarëve, kjo Kompani po bënë bartjen e betonit me kamiona mirpo kjo kompani po futet nëpër “ara” duke marrë lloqin me vete nga ato vende.

Kamionat pasi kryejn zbarzjen e betonit, vazhdojnë rrugën nëpër lagjen e Shipolit duke e lënë baltën nëpër rrugën kryesore të Shipolit.

Kjo baltë që po e bartin këta kamiona sipas qytetarëve ua rrezikon edhe jetën sepse veturave ju krijohen vështirësi gjatë frenimit.

Sipas qytetarëve këta kamiona janë duke punuar për një Qendër Tregtare e cila po ndërton njē objekt tjetër.

Kompania ndërtuese që po bart beton, bazën e ka tek zona industriale dhe është e njohur për banorët e lagjës!

JU REKOMANDOJMË