Qytetari që deshi ta vriste veten: S’ma keni maru shpinë qe 20 vjet

Publikuar më:

Një qytetar mitrovicas, i irrituar me gjendjen ekonomike, kishte hypur mbi objektin e Komunës së Mitrovicës dhe kërcënonte që do të hidhej.


Aty menjëherë kishin arritur Policia dhe Zjarrfikësit, të cilit ishin munduar ta bindnin të lëshohej pa e lënduar veten, shkruan “jepi zë”.

Personi që kishte hypur mbi komunë, akuzonte pushtetin se e la pa shtëpi qe 20 vite.
“S’ma keni maru shpinë qe 20 vjet”, bërtiste nga objekti i Komunës, dhe i vendoste këmbët poshtë.

“Jepi zë” ka sjellur detaje nga ky moment, ndërkohë që personi tani është në duart e mjekëve, pasi u shpëtua nga zjarrfikësit.

JU REKOMANDOJMË