Pikat e rendit të ditës në mbledhjen e qeverisë, do të diskutohet edhe për ndërtimin e Rrugës Nacionale Prishtinë-Mitrovicë

Zëri qytetar

Punëtorët e Ujësjellësit “Mitrovica” në hall me pagat e tyre, menaxhmenti i ri po...

Në këtë kohë kur çmimet në vendin tonë po vazhdojnë të rriten, punëtorët e Ujësjellësit "Mitrovica", jo që nuk...

E dhimbshme: Varfëria e madhe në Mitrovicë, bën që fëmiu të shtrihet nga uria...

Një 14-vjeçar ka mbetur pa ndjenja para pak minutash në Mitrovicë. Nga fotografitë e dërguara nga një lexues në "Jepi...

Bankat torturojnë pensionistët: Që prej 4 ditësh mungojnë paratë në bankomate

Me datën 15 të muajit dalin paratë e pensioneve, rrjedhimisht shkaktohet radhe e gjatë tek bankomatet.   Mirëpo, kësaj here jo...

Skandaloze: Pas prerjes, sot po nxirren me rrënjë drunjtë shumëvjeçar për t’u liruar parkingjet

Drunjtë shumëvjeçarë në qendër të Mitrovicës ishin shkurtuar ditë më parë, por vetëm prerja e tyre nuk kishte mjaftuar. Si...

Vazhdon tmerri nëpër markete: Një domate(pa mish) po kushton 0,52 cent

Çmimet në produktet bazë po vazhdojnë të rriten nëpër marketet e Kosovës. Pavarësisht raportimeve, shteti nuk po merr masa kësaj...

Qeveria e Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e gjashtë, ku do të paraqitet edhe projektligji për vitin 2020..

Pika e parë e rendit të ditës parashihet të jetë shqyrtimi i Projektligjit mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020.

Pika e rendit të dytë është shqyrtimi i Propozim-vendimit për Aprovimin e Planit të veprimit për themelimin e Pikës së Vetme të Kontaktit sipas Driektivës për Shërbime.

Në këtë mbledhje do të bëhet edhe shqyrtimi i Propozim-vendimit për Anulimin, ndryshimin dhe plotësimin e pjesërishëm të Vendimit Përfundimtar nr 06/160 të datës 11 dhjetor 2013 (MIA).

Shqyrtimi i Propozim-vendimit për shqyrtimin e mëtejm të kërkesës për shpronësim për interes publik të pronave të paluajtshme të cilat prekën ndërtimin e Rrugës Nacionale Prishtinë-Mitrovicë, Segmenti Gojbulë-Smerkovnicë.

Teksa pika e fundit e rendit të ditës pritet të shqyrtohet kërkesa e Ministrisë së Shëndetësisë për aprovimin e Planit për gatishmëri dhe reagim kundër Corona Virusit dhe Panin e veprimit.

Të fundit

Deputetja e VV-së dënohet me 3 vjet burg

Gjykata ka shpallur aktgjykim dënues ndaj dy (2) të akuzuarve, dhe aktgjykim lirues ndaj katër (4) të akuzuarve, për veprën penale keqpërdorim i pozitës...

Lajme të tjera