Pasuri modeste ka kryetari i Vushtrrisë, Ferit Idrizi: Një shtëpi dhe 2700 euro në bankë

Zëri qytetar

Shembull i keq: Punojnë në Emergjencën e Mitrovicës, por këto infermiere nuk vendosin maska

Pandemia me virusin COVID po vazhdon në vendin tonë, anipse tani paraqitet situatë pak më e qetë, shkruan Jepi...

Pas incidenteve në shkolla, Policia e Kosovës po kujdeset për sigurinë në gjimnazin “Frang...

Në gjimnazin "Frang Bardhi" në Mitrovicë, kohëve të fundit janë shtuar problemet dhe rrahjet mes nxënësve. "Jepi zë", ka raportuar...

Tollovi dhe kaos i madh tek QKMF në Mitrovicë, vetura me targa nga Serbia...

Kaosi urbanistik në Mitrovicë po vazhdon sikur ditëve të tjera nga komunikacioni i ngulfatur. Rruga me shumë probleme në...

Mbyllja e trotuarit në Bair po ua rrezikon jetën nxënësve dhe banorëve të lagjes

Rruga pranë Gjimnazit "Frang Bardhi" në drejtim të shkollës "Musa Hoti" ka edhe pjesën e trotuarit që shfrytëzohet nga...

Skandaloze: Uji në Mitrovicë del si puding

Reshjet e shiut si duket kanë trazuar ujërat e pijshëm, pasi dukshëm janë më të ndotur. Ujë që më shumë...

Kryetari i zgjedhur i Vushtrrisë Ferit Idrizi,në formularët e deklaruar në Agjensionin Kundër-korrupsion si zyrtar i Ministrisë së Arsimit, ka dhënë detaje për pasurinë që posedon në vitin 2021.

Sipas të dhënave në formularët për deklarimin e pasurisë, Idrizi ka në pronësi një shtëpi me sipërfaqe 150 metër katrorë, të cilën e ka vlerësuar në vlerë 70.000 euro.

Idrizi poashtu është pronari i një parcele prej 2.40 ari, e cila figuron si e përfituar në vitin 2004, e të cilën ai e vlerëson 10.000 euro.

Sa i përket pasurisë së luajtshme, Idrizi qëndron relativisht modest, ku ka të deklaruar një veturë të markës Golf 4, me vlerë 3500 euro.

Sa i përket parave të gatshme ai ka të deklaruar në emër të bashkëshortes 2300 euro në llogarinë e saj, si dhe 450 euro në llogarinë e tij personale.

Idrizi ka të deklaruar si kredi edhe 1141 euro, e cila në kohën kur është plotësuar figuron të përfundoi në muajin Shtator 2021.

Të hyrat familjare dhe mujore të Idrizit janë nga paga e gruas si mësimdhënëse, dhe paga e tij si zyrtar në Ministrinë e Arsimit.

Të fundit

Adriana Matoshit i rikthehet sërish tumori në tru

9 vite pasi fitoi betejën me tumorin, Adriana Matoshi ka bërë të ditur se ai i është rikthyer prap. Postimi i plotë: Jetes pas sfidave besoj...

Lajme të tjera