Pa përgjegjësia e kompanisë punuese!

Publikuar më:

Një kompani punuese në rrugën “Nexhip Dragaj” në Mitrovicë, kishte prishur rrugën e shtruar në kubza për ta kyqur një objekt komunal (ish objekti i mirëqenjes sociale) në rrjetin e kanalizimit.

Kompania pasi ka kryer punën para një jave dhe ka kyqur objektin në rrjetin e kanalizimit, e ka lënë rrugën në këtë gjendje siç duket në foto!

Qytetarët e kësaj rruge ndihen të zhgënjyer, pasi kompania punuese pasi e ka kryer punën e vete, nuk e ka rregulluar rrugën duke ju kriju lloqin para dere.

JU REKOMANDOJMË