Një mitrovicas ka hypur mbi objektin e Komunës, do të hidhet

Publikuar më:

Një qytetar mitrovicas ka hypur mbi objektin e Komunës së Mitrovicës.


Disa dëshmitarë i kanë thënë “Jepi zë” se personi po kërcënon me vetëvrasje.

Edhe Policia e Kosovës ka dalur në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.

Gazeta “Jepi zë” ka siguruar pamje nga momenti kur personi ka hypur mbi objekt dhe është ulur në cep.

JU REKOMANDOJMË