Ndodhë edhe kjo: Oborri i Rektoratit përdoret si salon i veturave

Publikuar më:

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodhur këto ditë në oborrin e Rektoratit të UMIB.

Vetura të ndryshme po reklamohen para objektit të Rektoratit për t’u shitur.

Në “jepi zë” ka ardhur kjo shpallje dhe këto fotografi, mirëpo mësohet se edhe në të tjera raste ka ndodhur njëlloj.

Deri tani nuk dihet kush po vepron kështu, mirëpo “Jepi zë” do të mundohet ta zbulojë.

 

JU REKOMANDOJMË