Mashtrimi me çmime ndaj komsumatorëve vazhdon!

Publikuar më:

Në adresë të Jepi zë, një qytetar ka adresuar mashtrimin e qytetarëve që po ju bëhet me çmime.

Sipas qytetarit, ky rast ka ndodhur sot në njërin nga marketet në Mitrovicë dhe çmimi i produktit është kinse me zbritje mirpo realisht, ky çmim ka qenë edhe më herët.

JU REKOMANDOJMË