Grafite me ngjyrat e flamurit serb në komunat veriore, policia nis hetimet

Publikuar më:

“Kur ushtria kthehet në Kosovë” dhe “Jeton Brigada e Veriut”, janë disa prej mesazheve që janë parë në veri të vendit.

Këto grafite bartin ngjyrat e flamurit të Serbisë, e kuqe, e kaltër dhe e bardhë.

Për rastin është deklaruar policia e cila përmes raportit njofton se rastet janë duke u hetuar.

Rastet:

Zubin Potok 11.02.2024 – 11:36. Raportohet se persona të panjohur gjatë natës në disa lokacione kanë shkruar grafite me përmbajtje të përçarjes dhe nxitjes së urrejtjes ndër etnike. Rasti është duke u hetuar.

Mitrovicë Veri 11.02.2024 – 10:30. Raportohet se persona të panjohur gjatë natës në disa lokacione kanë shkruar grafite me përmbajtje të përçarjes dhe nxitjes së urrejtjes ndër etnike. Rasti është duke u hetuar.

Leposaviq 11.02.2024 – 11:30. Raportohet se persona të pa njohur gjatë natës në disa lokacione kanë shkruar grafite me përmbajtje të përçarjes dhe nxitjes së urrejtjes ndër etnike. Rasti është duke u hetuar.

JU REKOMANDOJMË