Gashi e Nismas kërkon mbështetje: Besimi i juaj, do të jetë forca ime

Publikuar më:

Kandidatja për deputete, Hyrije Gashi-Kodra, iu është drejtuar qytetarëve.


Publikimi i plotë:

Të dashur qytetar, miq,kolegë dhe ju simpatizant të Nisma Socialdemokrate, fillojm fushaten elektorale për deputet të Kuvendit të Republikes se Kosoves.
Andaj unë si kandidate për deputete kerkoi mbeshtetjen tuaj.

Besimi i juaj për mua do të jet forca ime më e madhe për të sherbyer me nder dhe përgjegjesi qytetarve të vendit tim,andaj sot dua të zotohem para jush që do të jem zë i fuqishëm i qytetarëve të vendit tim, shtetit tim dhe tuajin Republikës së Kosovës.
Së bashku na prift e mbara

Ju faleminderit në mbeshtetjen dhe besimin e dhën deri më tani.
Me respekt Hyrije Gashi-Kodra 96✅

JU REKOMANDOJMË