Drenicasi i bën për spital familjarët e tij, i rrah dy femra (njëra e mitur)

Publikuar më:

Është arrestuar një person dje në Skenderaj, pasi që dje rreth ores 14:40 kishte sulmuar dy viktimat femra kosovare (njëra e mitur).

Viktimat kanë pranuar tretman mjekësor.

I dyshuari dhe viktimat janë familjar në mes vete. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

JU REKOMANDOJMË