Djaloshi që vodhi “Viva Fresh” ishte vetëm 10 vjeçar: Me armë lodër kërcënoi rojen dhe iku me shokët 13 dhe 15 vjeçarë

Publikuar më:

Një vjedhje e pazakontë ka ndodhur dje në Fushë Kosovë.


Aty disa të mitur kanë kryer grabitje në Viva Fresh që ndodhet në rrugën “Daradania” në Fushë Kosovë.

Reporteri.net merr vesh se  njëri nga ta është vetëm 10 vjeçar. Ai së bashku me një 15 dhe një 13 vjeçar dhe një person tjetër kanë hyrë në market dhe fillimisht kanë nisur të vjedhin mallra.

Në momentin që i ka ndalur sigurimi, 10 vjeçari ka nxjerrë një armë lodër duke e kërcënuar rojën e sigurimit.

Katër të miturit pastaj janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Njësia policore ka arrit t’i gjejë dhe t’i shoqërojë në stacionin policor të dyshuarit.

JU REKOMANDOJMË