Burri nga Mitrovica e raporton të zhdukur gruan e tij

Publikuar më:

Një burrë ka njoftuar policinë se gruaja e tij ka dalë nga shtëpia me datën 30 shtator dhe më nuk është kthyer.

Rasti është duke u hetuar nga policia.

Njoftimi i plotë i policisë:

PERSON I ZHDUKUR/Mitrovicë 30.09.2022 – 06:00. Me 01.10.2022 ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se bashkëshortja e tij femër kosovare ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer ende. Rasti është duke u hetuar, nga njësitet relevante.

JU REKOMANDOJMË