Bllokohet rruga afër spitalit nga parkimet e gabuara

Publikuar më:

Dhjetëra vetura kanë bllokuar rrugën nga Gjimnazi deri tek Spitali.

Siç thonë dëshmitarët, kjo po bëhet për shkak të parkimeve të gabuara nga persona që vijnë t’i marrin fëmijët në shkolla.

Kështu, kolona që po krijohet po e bllokon rrugën që potencialisht mund të përdoret për ndonjë rast emergjent.

Ndryshe, në këtë rrugë janë disa shkolla dhe bëhet tollovi e madhe.

JU REKOMANDOJMË