Askush nuk është varfëruar duke dhuruar!

Publikuar më:

Nxënësit e shkollës së Edukimit Qytetar nga Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë “Dr. Xheladin Deda”, organizojnë aktivitetin e radhës.

Të rinjtë sfidojnë njëri tjetrin duke u nominuar në aktivitetin e tyre “Askush nuk është varfëruar duke dhuruar”, për grumbullimin e ushqimeve dhe të mirave materiale për familjet në nevojë të qytetit të Mitrovicës, në marketet e qytetit: BAMEX, Emona Center dhe QTA.

Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit “Dream Big”, financuar nga GCERF dhe ka për qëllim rritjen e angazhimit të të rinjëve në komunitet dhe fuqizimin e vullnetarizmit.

JU REKOMANDOJMË