Agim Bahtiri shkarkon drejtoreshën Nazan Kërveshi

Publikuar më:

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka shkarkuar nga detyra Drejtoreshën për Integrime Evropiane dhe Mirëqenie Sociale, Nazan Kërveshi.

“Jepi zë” mëson se shkarkimi ka ndodhur para pak minutash.

Arsyetim për shkarkim, Bahtiri e ka dhënë neglizhencën në punë.

Mirëpo, dihet se Kërveshi është pozicionuar kundër kryetarit Bahtiri që prej shumë kohësh.

Madje, ishte Kërveshi nga të rrallët në VV që nuk u bën pjesë e fushatës “Agim Bahtiri +4”.

JU REKOMANDOJMË