Numërohen 21.8% të votave në Vushtrri, ky është rezultati

Publikuar më:

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po vazhdon numërimin e votave me një ritë të shpejtë.


Deri tani janë numëruar 21.8% të votave në Mitrovicë, duke sjellur të dhëna nga mbi 6000 vota.

Sipas KQZ-së, nga 21.8% e votave po prinë VV-ja me 32.38%, PDK e dyta me 31.57% dhe LDK me 23.60.

JU REKOMANDOJMË