Zbritje e papritur në Emona Center, nxitoni se zgjatë vetëm 2 ditë

Publikuar më:

Emona Center vjen me një tjetër super zbritje dhe joshëse për konsumatorët e saj.


Emona Center ka nisur këtë ofertë nga data 25.03 deri më 26.03.2021, ku përfshihen shumë artikuj.

“ZBRITJE E PAPRITUR. Super Zbritje. Oferta vlen nga data 25.03 deri më 26.03.2021
Emona Center– Ne, dallojmë nga të tjerët!”, shkruhet në njoftimin e Emona Center.

JU REKOMANDOJMË