Vetëm edhe 1 ditë për t’u bërë pjesë e lojës së Emona Center, nxitoni se dhuratat po presin

Publikuar më:

Në marketet Emona Center ka nisur para disa ditësh një ofertë e re dhe joshëse, si nga çmimet ashtu edhe nga shpërblimet.


Emona Center ka nisur këtë ofertë nga 19 marsi dhe do të zgjas vetëm deri nesër.

Ata do të shpërblejnë konsumatorët e tyre, dhe mënyra për t’u përfshirë në lojë është e thjeshtë.

Ky është njoftimi i Emona Center se si të luani:


Fito 2x 20€!

Në kuadër të kësaj fletushke do të përzgjedhen dy fitues të cilët do të fitojnë nga 20€

Blej lirë, ta qet ma mirë!

Njihuni me super ofertën dhe super çmimet, gjithashtu bëhu pjesë e lojës shpërblyese me rregullat e lojës si më poshtë:

► Like faqen Emona Center

► Bëni Tag së paku 3 persona (në formë të rregullt) në këtë postim dhe

► Bëni Share postimin (public)

2 Fitues do të zgjedhen në mënyrë automatike më datën 24.03.2021

? Oferta vlen nga data 19.03 deri më 24.03.2021

Emona Center– Ne, dallojmë nga të tjerët !

*Artikull i sponsorizuar

JU REKOMANDOJMË