U nis për në shkollë e nuk u kthye më, babai njofton se i është zhdukur vajza 12 vjeçare

Publikuar më:

Një 12 vjeçare është raportuar e zhdukur dhe në Pejë

Sipas tij, vajza ishte nisur në shkollë dhe nuk është kthyer më.

“Rr. Nëna Terezë, Pejë 22.04.2024 – 07:45. Ankuesi mashkull kosovar, ka njoftuar policinë se vajza e tij 12 vjeçare ka dalë nga shtëpia për të shkuar në shkollë dhe nuk është kthyer. Rasti në hetime”, thuhet në njoftimin e policisë

JU REKOMANDOJMË