Sot varroset profesori Blerim Baruti – vdiq në moshën 60 vjeçare

Publikuar më:

Dje ka vdekur Prof.Dr.Blerim Baruti nga Mitrovica, figurë e njohur për qytetin dhe Kosovën.


Ai do të varroset sot në orën 16:22 në varrezat e qytetit në Shipol, shkruan “Jepi zë”.

I ndjeri ka qenë zyrtar i lartë në degën e LDK-së në Mitrovicë, ndërsa për një kohë ka qenë edhe zv.ministër në Qeverinë e Kosovës, kohë më pare.

Baruti ka qenë duke punuar si profesor universitar në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë.

JU REKOMANDOJMË