S’ka para: KH Trepça heqë dorē nga Superliga, do të bëjnë gara në një ligë më poshtë

Publikuar më:

Njëri ndēr klubet më me traditë tē në hendbollin kosovar, KH Trepça, ēshtē tērhequr nga Superliga, pēr shkak tē kushteve tē rënda financiare.

Këtë gjë e ka konfirmuar edhe sekretari i FHK-sē Izet Gjinovci, i cili ka thënë se KH Trepça ka bërë kërkesë për largim nga elita e hendbollit kosovar

Sipas tij, mosorganizimi i kryesisë dhe anashkalimi total nga Komuna e Mitrovices kanë bërë që KH Trepça, ta bëjë këtë hap të madh mbrapa.

Ndryshe, “Jepi zë” ka raportuar së fundmi për gjendjen e rëndë në këtë klub, i cili po nxirrte frymën e fundit para këtij kapitullimi.

JU REKOMANDOJMË