Shkoi në Frankfurt, punoi dhe u dëshpërua – u kthye dhe hapi biznesin e tij: Rrogën e atjeshit po e nxjerri për 1 javë këtu

Publikuar më:

Valon Hyseni është frizer nga Mitrovica, i cili u kthye gjatë këtij muaji nga Gjermania dhe hapi lokalin e tij.

Ai qëndroi gati 3 muaj në Frankfurt, duke bërë punën e njëjtë. Mirëpo, u dëshpërua shpejt dhe u kthye në vendlindje.

I riu ka fjalë jo të mira për Gjermaninë, jetën dhe punën atje.

Valoni thotë se tani në Kosovë u kënaq duke punuar. Tregon se këtu ka mjaft punë, e madje rrogën mujore të Gjermanisë e ka nxjerrur këtu për 1 javë.

I riu thotë se të gjithë duhet të shkojnë ta provojnë dhe të shohin nga afër si është puna atjë. Sipas tij, me Kosovë nuk ka.

VIDEO KËTU

JU REKOMANDOJMË