Shikoni në çfarë gjendje ka ardhur klubi më i madh kosovar TREPÇA

Publikuar më:

Turpi duket se nuk po i pengon Kryesinë e klubit dhe Komunën e Mitrovicës, duke mos bërë asnjë reagim për gjendjen e Trepçës.

Emri i Trepçës po nëpërkëmbet, pasi ajo po radhitet e fundit në Ligën e Parë të Kosovës.

Duket e befasishme kur në vendin e parë të kësaj lige është Malisheva, ndërkohë që Trepça po mundet nga secili.

Sidoqoftë, deri tash vetëm Torcida ka reaguar për këtë gjendje, duke kërkuar liri për Trepçën.

JU REKOMANDOJMË