Së shpejti po hapet “Hotel Palace”, kërkohen punëtorë për 19 pozita

Publikuar më:

Hoteli i parë në Mitrovicë, Hotel Palace, po rikthehet sërish me një pamje krejt tjetër që mund ta keni menduar vetëm nëpër ëndrra.


Ai tani është bërë një prej hoteleve më luksoze në Kosovë, duke ofruar shërbime me pesë yje.

Nga hoteli kanë konfirmuar për “Jepi zë” se hapja do të bëhet së shpejti, ndërkohë që po kërkojnë punëtorë për 19 pozita.

Vende pune janë hapur që nga pozita e drejtorit ekzekutiv, menaxherëve, IT, e deri tek kuzhinierë, kamarierë dhe shumë pozita të tjera.

Për të kërkuar punë në hotelin ekskluziv Palace, është e thjeshtë dhe duhet të dërgoni CV në email [email protected] deri më datën 12 maj.

COMING SOON…

JU REKOMANDOJMË