Qysh me fitu veturë Kia Ceed 00?

Publikuar më:

Vëmendje të gjithë!

Loja e madhe shpërblyese në Emona Center sapo ka filluar duke përgatitur një sërë shpërblimesh emocionuese të cilat do t’ju lënë pa fjalë.

Duke filluar nga data 3 Qershor dhe duke vazhduar deri më 3 Shtator, Emona Center ju ofron një mundësi unike për të fituar shpërblime të mahnitshme.

Përpos shpërblimit kryesor që janë 2 vetura Kia Ceed 00, ju keni mundësi të fitoni edhe 1000 Voucher nga 20 Euro.

Njësoj, mund të fitoni edhe shpërblime cash:

10x Nga 100 Euro

10x Nga 200 Euro

20x Nga 500 Euro

5 Smart Watch Samsung

5 Tableta Samsung

10 Iphone 15

VIDEO

Si mund të bëheni pjesë e kësaj loje të madhe?

Është shumë e thjeshtë! Për t’u bërë pjesë e lojës shpërblyese, thjesht blini nga brendet pjesëmarrëse në Emona Center gjatë periudhës së lojës. Sa më shumë kupona të grumbulloni, aq më shumë shanse keni për të fituar shpërblimet e mëdha.

Emona Center ju fton të bëheni pjesë e kësaj loje të madhe shpërblyese dhe të shijoni fitimin e shpërblimeve të mahnitshme.

JU REKOMANDOJMË