Profesori i UMIB akuzon kolegët: Në Universitet do të keqpërdoren 100 mijë euro

Publikuar më:

Profesori i Universitetit të Mitrovicës, Fitim Zeqiri, ka zgjedhur që publikisht të akuzojë kolegët se po përgatisin keqpërdorimin e rreth 100 mijë eurove.


Ai ka thënë se kjo do të bëhet nën mbikëqyrjen e rektorit të UMIB, Alush Musajt, si dhe kryetarit të Këshillit të Etikës, Islam Qerimit, shkruan Jepize.com.

Profesori Zeqiri e ka ftuar prokurorin e shtetit që të hetojë, duke thënë se është i gatshëm të jap dëshmi çdo ditë.

Sidoqoftë, vlen të theksohet se Zeqiri, ani pse është profesor, në reagimin e tij ka disa gabime drejtshkrimore.

Publikimi i plotë:

Në vitin akademik 2019/20, në Universitetin e Mitrovicës do të keqpërdoren përafërsisht rreth 100.000 euro.

E gjithë kjo ndodhë nën mbikëqyrjen e rektorit z.Alush Musaj. Si dhe nën përkujdesjen e kryetarit të Këshillit të Etikes, Islam Qerimi.

Ftoj prokurorin e shtetit publikisht se unë përsonalisht çdo ditë punë, nga ora 8-16, do të ofroj dëshmi në ndaljen e abuzimit me paranë e buxhetit të Kosovës.

Të gjitha bëhen në kundërshtim me ligjet dhe aktet në fuqi.

JU REKOMANDOJMË