Policët e rinj japin shembull: Sapo betohen, nderojnë Adem Jasharin

Publikuar më:

Zyrtarët e ri policorë kanë bërë një gjest të bukur në ditën e betimit.

Me të kryer betimin, ata u nisën drejt Prekazit për të nderuar komandantin legjendar, Adem Jasharin.

Kështu shkruan një prej tyre:

Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbajeni mend, ju keni brenda jush forcë, durim dhe pasion për të arritur yjet dhe për të ndryshuar botën.

Andaj edhe ne sot po nisim rrugëtimin tonë që kemi ëndërruar gjithmonë, tu shërbejm qytetarve me nder dhe krenari.?‍♀️

JU REKOMANDOJMË