Për Ramazan, Emona Center ofron zbritje dhe lojë shpërblyese

Publikuar më:

Tashmë ju e dini vendin ku mund të bleni të gjitha produktet që ju nevojiten me cilësi dhe çmime të arsyeshme. Është “Emona Center”, vendi  ku ju mund të blini edhe gjatë muajit të Ramazanit produktet që ju nevojiten me zbritje.


Në një njoftim të kësaj kompanie njoftohet se përvec zbritjeve ju mund të edhe të fitoni shpërblime.

“Emona Center” ju njofton rregullat që duhet të ndiqni për t’u bërë fitues i 20 eurove.
Ky është njoftimi i plotë:

Në Emona Center vazhdojmë me super çmime, me super zbritje!

Fito 2x 20€!
Në kuadër të kësaj fletushke do të përzgjedhen dy fitues të cilët do të fitojnë nga 20€
Blej lirë, ta qet ma mirë!
Njihuni me super ofertën dhe super çmimet, gjithashtu bëhu pjesë e lojës shpërblyese me rregullat e lojës si më poshtë:
► Like faqen Emona Center
► Bëni Tag së paku 3 persona (në formë të rregullt) në këtë postim dhe
► Bëni Share postimin (public)
2 Fitues do të zgjedhen në mënyrë automatike më datën 20.04.2021
Oferta vlen nga data 15.04 deri më 20.04.2021

JU REKOMANDOJMË