Pensionohet doktoresha Xhika Leku, punoi për 40 vjet si kirurge

Publikuar më:

Doktoresha 40 vjeçare nga Mitrovica, Xhika Leku, është pensionuar sot pas një karriere të gjatë.


Ajo ka qenë kirurgja e parë shqiptare në Kosovë, ku kishte nisur punën në vitin 1982.

Lika ka qenë kryeshefe e Repartit të Kirurgjisë në Spitalin Rajonal të Mitrovicës.

Vlen të theksohet se ajo kishte specilizuar në Kroaci në vitin e largët 1989.

Gjatë gjithë këtyre viteve karrierë, për Likën fliten fjalë të mira, pasi cilësohet si profesioniste dhe njeri me vlera të larta.

JU REKOMANDOJMË