Pasuria e kryetarit Bedri Hamza: 3 banesa, 100 mijë euro tokë e veturë 27 mijë euro

Zëri qytetar

Shembull i keq: Punojnë në Emergjencën e Mitrovicës, por këto infermiere nuk vendosin maska

Pandemia me virusin COVID po vazhdon në vendin tonë, anipse tani paraqitet situatë pak më e qetë, shkruan Jepi...

Pas incidenteve në shkolla, Policia e Kosovës po kujdeset për sigurinë në gjimnazin “Frang...

Në gjimnazin "Frang Bardhi" në Mitrovicë, kohëve të fundit janë shtuar problemet dhe rrahjet mes nxënësve. "Jepi zë", ka raportuar...

Tollovi dhe kaos i madh tek QKMF në Mitrovicë, vetura me targa nga Serbia...

Kaosi urbanistik në Mitrovicë po vazhdon sikur ditëve të tjera nga komunikacioni i ngulfatur. Rruga me shumë probleme në...

Mbyllja e trotuarit në Bair po ua rrezikon jetën nxënësve dhe banorëve të lagjes

Rruga pranë Gjimnazit "Frang Bardhi" në drejtim të shkollës "Musa Hoti" ka edhe pjesën e trotuarit që shfrytëzohet nga...

Skandaloze: Uji në Mitrovicë del si puding

Reshjet e shiut si duket kanë trazuar ujërat e pijshëm, pasi dukshëm janë më të ndotur. Ujë që më shumë...

Mitrovicën për katër vitet e ardhshme do ta udhëheqë Bedri Hamza, i Partisë Demokratike të Kosovës.


Hamza ka mbajtur disa pozita të rëndësishme si Ministër i Financave, Guvernator i Bankës Qendrore të Kosovës e pozita të tjera.

Sipas deklarimit të pasurisë në Agjencinë kundër Korrupsionit, Hamza ka pasuri të paluajtshme në vlerë 263 mijë euro.

Në emër të tij ka të deklaruara dy banesa, njëra me vlerë 46 mijë euro e tjetra 70 mijë, si dhe garazhën në vlerë 8 mijë euro.

Te kjo kategori ai ka listuar edhe banesën e bashkëshortes në vlerë 39 mijë euro dhe një tokë pune në vlerë 100 mijë euro, që thotë se është në pronësi të përbashkët.

Tek pasuritë e luajtshme, Hamza ka deklaruar veturën e tij 27 mijë euroshe dhe atë të bashkëshortes në vlerë 10 mijë euro.

Vlera e parave të gatshme që ka në banka familja Hamza sillet rreth 10 mijë e 200 euro, prej të cilave 8 mijë e 500 janë të tijat.

Por, Bedri Hamza ka edhe borxhe. Vetëm ai ka detyrime financiare në vlerë 27 mijë euro, derisa gruaja e tij ka borxh në vlerë 25 mijë euro.

Si të hyra vjetore, ai ka deklaruar rreth 35 mijë euro, që thotë se i merr nga Kuvendi dhe një kolegj privat. Kurse bashkëshortja e tij ka të hyra vjetore mbi 7 mijë euro.

Në fund të deklarimit, Hamza ka treguar edhe se ka tërhequr nga Trusti rreth 10 mijë euro.

Të fundit

Adriana Matoshit i rikthehet sërish tumori në tru

9 vite pasi fitoi betejën me tumorin, Adriana Matoshi ka bërë të ditur se ai i është rikthyer prap. Postimi i plotë: Jetes pas sfidave besoj...

Lajme të tjera