Mundësi punësimi në Ambasadën e ShBA-së në Kosovë: Kërkohen këto profesione

Publikuar më:

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka hapur konkurs punësimi për disa pozita.

Sipas njoftimit të Ambasadës së ShBA-së, pozitat për të cilat kërkohen punëtorë janë: mirëmbajtës i pajisjeve mekanike, kopshtar mbikëqyrës, agjent i prokurimit dhe kopshtar.

Për t’u bërë pjesë e ekipit të Ambasadës së ShBA-së në Prishtinë, mund të aplikoni në faqen e Ambasadës.

Aplikimi është i hapur deri më 29 mars.

Linku për aplikim

JU REKOMANDOJMË