Mitrovicës pritet t’i shtohen dy noterë, pronari i Sion Tours-it, Fidaim Osmani, kalon provimin e noterisë

Publikuar më:

Mitrovica po përballet me mungesë të noterëve pas pensionimit të noterit mitrovicas, Xhevat Veseli.

Por qyteti i Mitrovicës dhe qytete tjera së shpejti priten të kenë shumë noterë, shkruan Jepi zë.

Komisioni për dhënien e provimit të noterisë ka publikuar rezultatet e pjesës me shkrim, i mbajtur në datën 27 janar të këtij viti.

Në mesin e këtyre kandidatëve janë edhe dy pretendentë nga Mitrovica, por gjithashtu eksziston edhe një listë nga testi i kaluar ku nga Mitrovica ka edhe kandidatë tjerë që kanë përfunduar të gjitha testimet vetëm presin aprovimin nga Ministria e Drejtësisië.

Nga 65 kandidantët që e kanë kaluar provimin me shkrim është pronari i Sion Torurs-it, Fidaim (Bexhet) Osmani edhe vajza e ish noteri Xhevat Veseli, Shkëlqesa.

Lista e plotë:

JU REKOMANDOJMË