Mihrije Braha: ”Mu ka t’sillet m’puthë e Naimin”

Publikuar më:

Mihrije Braha dhe Naim Abazi tashmë e kanë fejuar djalin e tyre Platorin.

E, padyshim, që disa prej personave iu intereson se çfarë raporti ka reja e tyre me ta.

Përgjigjen e kësaj pyetje, e ka dhënë Mihrija.

Këngëtarja tregoi se si sillet Tringa me të, e si me Naimin.

JU REKOMANDOJMË