Mbahen garat në basketboll nē nivel të shkollave fillore të Komunës së Mitrovicës

Publikuar më:

Shkolla fillore “Abdullah Shabani” është shpallur kampion në basketboll në garat e organizuara nga Omnisport.

Ekipi i Shkollēs Fillore “Abdullah Shabani” është udhëhequr nga trajneri i basketbollit dhe profesori Ilir Selmani.

JU REKOMANDOJMË