Kurs falas në Kimi e Biologji për nxënësit mitrovicas

Publikuar më:

Organizata joqeveritare RINAS ka njoftuar se do të ofrojë kurse falas për të rinjtë e qytetit.

Ata tregojnë se kurse do të mbahen në lëndët Kimi e Biologji.

Njoftimi i plotë:

Të dashur nxënës ?‍?

Që nga 14 shtatori e deri më 27 shtator do të jetë i hapur aplikimi për trajnimet falas në Kimi? dhe Biologji?, lëndë këto që mësohen për testin pranues në Fakultetin e Mjekësisë?

RINAS mbanë këto trajnime për disa vite radhazi, ku në vitin e fundit janë pranuar në Fakultetin e Mjekësisë 8 nxënës?‍⚕️?‍⚕️ të cilët i kanë vijuar këto trajnime.

Aplikoni:

?Duke na shkruar në inbox
?Bëje share postimin (postimi duhet të jetë publik)

Takimi i parë do të mbahet më datën 28 shtator, ora 11:00 në zyret e RINAS (kati i 5-të ndërtesa e Bibliotekës- Mitrovicë)

JU REKOMANDOJMË