Kjo është kafeneja e kosovarëve në Gjermani që po i “çmend” serbët

Publikuar më:

Duke luajtur, duke pirë e brohoritur mund t’i gjesh shqiptarët e një qyteti të Gjermanisë, të madh përafërsisht sa Vushtrria.

Ata mblidhen në kafenenë e Miqail Beadinit, e cila në mes të Gjermanisë, mbanë ngjyrat kuq e zi në çdo kënd dhe ka emrin “Shqiponja”.

Është më se evidente se ka aq shumë shqiptarë në Gjermani, por këto fotografi të siguruara nga gazetametro.net tregojnë se ata jetojnë më të bashkuar se kurrë.

Ata përcjellin me fanatizëm çdo ndeshje të kombëtares dhe përfaqësueses së Kosovës, për çka, ata thonë se janë shumë krenarë.

JU REKOMANDOJMË