Interesante: I ushqeu disa ditë me radhë, një pëllumb i hyn pacientit brenda në dhomën e spitalit

Publikuar më:

Një ngjarje interesante ka ndodhur në njërën nga dhomat e spitalit në QKUK.

Një pacient që po trajtohej ka pasur një vizitë të veçantë, shkruan Jepi zë.

Një pëllumb i ka shkuar në dhomë për vizitë.

U mësua se ky pacient ulej çdo ditë në një stol parku afër spitalit dhe ushqente pëllumbat.

 

JU REKOMANDOJMË