Iftari dhe syfyri i parë do të jenë në këto orë

Publikuar më:

Kanë mbetur edhe pak ditë para se të filloj muaji i shenjtë i Ramazanit.

Sipas kalendarit, Ramazani këtë vit fillon më 2 prill, shkruan Jepi zë.

Ndërsa tashmë janë publikuar edhe orët e sakta të iftareve dhe syfyreve gjatë këtij muaji.

Sipas njoftimit, syfyri i parë do të jetë në orën 04:43, ndërsa iftari i parë në orën 19:10.

Më poshtë gjeni oraret e vakteve për të gjithë muajin.

JU REKOMANDOJMË