Gjilanasit mbyllin sot festivalin ‘Mitrovica in Fest’

Publikuar më:

Shfaqja e Teatrit të Qytetit të Gjilanit “Shfaqja që shkon keq” me regji të Ilir Bokshit jepet sot në natën finale të Festivalit Tradicional të Komedisë “Mitrovica in Fest” që po mbahet në Mitrovicë.

Shfaqja jepet në ora 19:30, ndërsa sjellë përpjekjet maksimale të një trupe amatorësh për të realizuar një shfaqje.

Festivali Tradicional i Komedisë “Mitrovica in Fest” mbyllet po sot me ndarjen e çmimeve: ‘Aktori më i mirë’, ‘Aktorja më e mirë’, ‘Aktori më e mirë në rol dytësor’, ‘Aktorja më e mirë në rol dytësor’ dhe Çmimin ‘Shfaqja me e mirë’.

JU REKOMANDOJMË