Gjergj Beka prishet me “dostin” Agim Bahtiri

Publikuar më:

Të gjithë janë mësuar të shohin Agim Bahtirin në shoqërinë e Gjergj Bekës, që u bë zëvendësministër falë tij.

Raportet e tyre ishin shumë të afërta, mirëpo tani gjithçka ndryshuar që kur Bahtiri kaloi në VV.

Gjergj Beka nuk u fut në listë për deputet, dhe kjo ishte çarja e parë mes tyre. Më pas, raportet ishin përkeqësuar.

Prishja përfundimtare ishte largimi i xhaxhait Iset Beka nga pozita e drejtorit të Arsimit, duke bërë që gjithçka mes tyre të marr fund.

Gjergj Beka, ndërkohë, ka qenë një prej personave që ka kundërshtuar kalimin në VV, dhe pikërisht në kohën kur po ndodhte kalimi, ai ka pasur takim me Behgjet Pacollin.

JU REKOMANDOJMË