Emona Center vjen me një superofertë e lojë shpërblyese: Blej lirë, ta qet ma mirë!

Publikuar më:

Në marketet Emona Center ka nisur një ofertë e re dhe joshëse, si nga çmimet ashtu edhe nga shpërblimet.


Emona Center ka nisur këtë ofertë nga sot dhe do të zgjas deri më 24 Mars.

Ata do të shpërblejnë konsumatorët e tyre, dhe mënyra për t’u përfshirë në lojë është e thjeshtë.

Ky është njoftimi i Emona Center se si të luani:
Fito 2x 20€!

Në kuadër të kësaj fletushke do të përzgjedhen dy fitues të cilët do të fitojnë nga 20€
Blej lirë, ta qet ma mirë!

Njihuni me super ofertën dhe super çmimet, gjithashtu bëhu pjesë e lojës shpërblyese me rregullat e lojës si më poshtë:

► Like faqen Emona Center
► Bëni Tag së paku 3 persona (në formë të rregullt) në këtë postim dhe
► Bëni Share postimin (public)
2 Fitues do të zgjedhen në mënyrë automatike më datën 24.03.2021

Oferta vlen nga data 19.03 deri më 24.03.2021
Emona Center– Ne, dallojmë nga të tjerët !

JU REKOMANDOJMË